HelloWorld!

Добредојдовте на Податкотека!

Сите почетници, искалени борци, експерти, ентузијасти, љубопитни и оние во потрага по нови знаења и припаѓање кон заедница во сферите на бизнис анализа, анализа на софтверски барања, управување со софтверски продукти, инженерство на софтверски побарувања, како и методологии за проектно водење на развој на софтвер, сите вие чувствувајте се тука свои на своето, овој блог е нашата платформа.

Коментари се очекувани и добредојдени, ајде да разменуваме мислења и знаења и заедно да ја зајакнеме оваа заедница!

Advertisements